Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools

Great alvaraalto 2018-12-03 1:03

Dag Viviane,
Het is al heel wat jaren geleden dat ik in dit gebied geweest ben. Digitale fotografie bestond toen nog niet en de wegen in dit gebied waren voornamelijk nog grind wegen.
Deze prachtige foto geeft dus goede herinneringen aan de uitgestrekte bossen, vele meren en wat meer naar het westen de heuvels en bergen. Ook de blauwe lucht met enkele witte wolken sluit aan bij mijn herinnering.
Prachtige foto.
Groet Rob

  #1  
Old 12-04-2018, 10:13 AM
Porteplume's Avatar
Porteplume Porteplume is offline
Moderator
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2003
Location: Tholen - Holland
Posts: 6,957
Smile To alvaraalto: Herinneringen...

Hallo Rob,

Op dit type photos reageren meestal de mensen met dezelfde herinneringen als jij en wij ook hebben. Wij hebben ons hele leven gekampeerd en nu wij heel vroeg en ook later in het seizoen weggaan gebruiken wij de caravan. Het is dan ook heerlijk om in zulk mooi gebied als Lapland deze soort campings te vinden. Vaak laten wij de caravan staan en maken meerdere dagen trips met de auto en huren wij hutten onderweg.
Vlakbij Vilhelmina is een lange route die je met de auto kan maken maar die pas rond het eerste week van juni open is voor verkeer, de Wildernis Route. Het is daar buitengewoon mooi...
( https://adventuresweden.com/vildmark...s-road-sweden/ )

Groetjes,
Viviane

Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:05 AM.Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH