germiyan street...
amazon
(12112)
rigoletto 2008-10-22 13:12
Ne güzel sokaklar, ne güzel evler! bakımsız ama yine de güzel, çünkü özü güzel. hatta o kadar güzel ki, tüm hoyratlığa dayanıp gelmiş işte bugüne kadar. cumbadaki minicik sokak lambasına bayıldım!
eleştirilerim:
1-gidenler geri gelsin
2-tüm renklerin hafif eflatuna çalmasındansa gerçek renkleri ve beyaz gökyüzünü tercih ederim...
ne sinirim di mi? >:P
|
||||
|
||||
![]()
sinirsin ama hakkaten eflatun olmus azicik,benim neyime renkle oynamak,gokyuzu ise biraz yumusasin istedimdi...o binalarin cillop gibi yapilmislari da var,kimisi butik otel ama ozu bozulmadan,eski yatakta yatiyorsun,dolabin ici eski zamanlardaki gibi banyo yada baska bir ev yerel yemeklerin yer sofrasinda yendigi minik lokantalar haline getirilmis...cok ilginc yani ama maalesef kimse bilmiyor...
|
|
||||
|
||||
![]()
gidenlerin hala gitmekte olmasi ise bence guzel ...canimm...
|
|
||||
|
||||
![]()
benimki Setenay Hanım'ınkinden bile uzun olacak. askerlik nisana....................
|
|
||||
|
||||
![]()
a aaaa fus veda icin gelecegim ist'a falan diyordu demek karar cikti,hadi hayirlisi,kisa donem degil mi?
en buyuk asker bizim asker diyecegiz desene... |
|
||||
|
||||
![]()
ama o sonradan belli oluyordu degil mi,belki kisa cikar dur bakalim,
|
|
||||
|
||||
![]()
füs beni havaya mı atıp tutacakmış yoksa?
atilla'yı davula ikna etsek.... sen zurna çalar mısın? |
|
||||
|
||||
![]()
wslere gelince;
ishal sari rengin son derece ''dogal''olmus oncelikle bunun icin tesekkurler,ikinci olarak modelleri daha yakindan alman rukuslukte sınır tanimamanin vurgusu gibi olmus, asil sinirlikte sınır tanimamak iste tam da bu cumlelerdi,))) openzi... |
|
||||
|
||||
![]()
tatlim ben zil calacagim arkandan meydan fus'e dr'a kalacak,bense zil takarak parmaklarima kirmizi kafayi oyalamaya calisacagim,
imza;iyi kiz ifot |
![]() |
Thread Tools | |
|
|