Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools

Good ErikSven 2008-01-10 2:26

Hallo Inge,

In Bertembos aan het wandelen geweest? Voor mij zijn dat herinneringen uit de kindertijd. Ik heb er namelijk niet ver vandaan gewoond...

Ik hou wel van de mysterieuze sfeer van je foto, dat bijna-zwartwiteffect en die korrel. Het lijkt wel een analoog genomen foto.

Alleen ben ik niet zeker over het fotoformaat. Ik heb het gevoel dat de compositie vanwege de liggende rechthoek te veel alle kanten uitgaat, met een overdaad aan duistere partijen. OK, die duistere partijen zetten de lichtvlakken des te meer in de verf, maar toch denk ik dat een krappere kadrering het geheel sterker zou maken. Ik probeer misschien wel iets in een workshop.

In elk geval bedankt voor het tonen & groeten!

Erik

PS: ben even naar je website gesurft. Zeer artistiek. Ik neem zeker nog de tijd hem meer in detail te bekijken. Interessant eraan vind ik dat je de foto's niet kunt kopiλren. Op wie heb jij een beroep gedaan voor het concept en de hosting van je site? Ik denk namelijk ook stilaan aan een website en wat ik bij jou zie, geeft me inspiratie ;o).

  #1  
Old 01-12-2008, 01:12 PM
Witam's Avatar
Witam Witam is offline
TE Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 34
Default To ErikSven: Bedankt

Ik ben nu pas de omgeving van Leuven aan het verkennen en Bertem heeft heel wat moois te bieden inderdaad. Ik hou wel van die holle wegen.

Ik heb ook even naar je workshop gekeken. Voor links ga ik akoord met je crop, rechts niet omdat ik dan vind dat de opening al te veel naar rechts komt en te weining ademruimte heeft. Maar links vind ik jou voorstel beter. Kan het ook zijn dat je de donkere partijen iets opgelicht hebt of heb ik verkeerd gekeken?

Oh en voor de website. Als je je foto's in een flash-gallery steekt (zoals ik gedaan heb) dan wordt het een pak moeilijker voor anderen om ze te kopiλren. Je moet dan echt al een pak meer moeite doen om er nog aan te kunnen. Omdat ik zelf geen zin en tijd had om de programmatie van de gallery te doen, heb ik er eentje van het net gehaald en voor de rest heb ik dan de website zelf gemaakt (de look, de pagina's aanmaken, de kleine intro-flash.. en zo is niet meer moeilijk dan. Alleen basishtml en een beetje flash-kennis voor nodig. :-) )
Ik host hem bij een vriend van me, dus daar kan ik niet zo veel advies rond geven.

Als ik je nog verder kan helpen, laat maar weten hoor.

Grtjs,
Inge
Reply With Quote
  #2  
Old 01-22-2008, 10:56 AM
ErikSven's Avatar
ErikSven ErikSven is offline
TE Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 105
Default Re: Bedankt

Hallo Ingrid,
Een late dankjewel voor je uitgebreide en nuttige antwoord. Een computerspecialist ben ik niet, maar ik zal die Flash eens uitproberen en dan zien we wel. Ik ga ervan uit dat je daarvoor op een specifieke website terecht kunt...
Groetjes!
Erik
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 12:56 PM.Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH