Making a video
m_s_s
(1691)
Polonaise 2006-12-17 18:19
Mily Boze, mam nadzieje ze A. nie wywali tego zdjecia, bo szkoda niepowetowana by byla...
Chyba ze jaki swiety sie trafi i zamelduje...
Chce ci powiedziec Pawle, ze twoje zdjecia z Cardiff maja wspaniala wartosc. Maciek D. kliknal kilka i jeszcze ktos (nie pamietam kto?), ale twoja seria jest NAJLEPSZA, prawdziwa, naturalna...
Jest dobra, bardzo dobra.
Troche zdziwiony jestem iloscia krytyk, ale to juz tak bywa na TE...
Doskonale rozumiem twoje prace. Widze cie tam, z aparatem. Jestem w stanie czytac twoje mysli, sposob w jaki sie zabierasz do tych swoich zdjec... Fascynacja ogromna.
Rezultaty godne najwyzszego respektu.
I taki masz u mnie.
Postaram sie wpadac czesciej, bo warto.
|
||||
|
||||
![]()
nie wiem, czy to moje zdjecie chciales skomentowac, ale ja jestem Maciej, troche czesto jestem mylony z Mackiem D. (ludzie pytaja: 'heh, dwoch mackow w cardiff?'). fakt, jeszcze Radek robi zdjecia w cardiff...
troche jestem zawstydzony tym przyjemnym komentarzem... daleko mi jeszcze do Macieja D... ale ciesze sie, ze Ci sie podoba. trzymam za slowo i zapraszam, nieco wiecej zdjec z cardiff i nie tylko na: www.pbase.com/mrmagic o ile dobrze pamietam, to wpadalem na Twoje zdjecia kilka razy, niektore to arcydziela, w dodatku z lat mlodosci moich rodzicow... kiedy mnie na swiecie nie bylo... pozdrawiam, Maciej |
![]() |
Thread Tools | |
|
|