gold clouds
sayuri77
(255)
jasmis 2006-10-06 8:39
Pięknie, ale tak trochę po kobiecemu. :)) Ja - brutal proponuję pójść dalej. Patrz WS. Pozdrawiam.
|
||||
|
||||
![]()
Rzeczywiscie, brutalne nieco, i po mesku potraktowane, ha, ha, ha. Ja wole Agnieszki wersje, a jak juz, to moze by cos znalezc...po srodku?
|
|
||||
|
||||
![]()
zauważyłam że więcej jest na TE "brutali" czyt. panów :D
więc jesteśmy zdyskryminowane :) ale się nie damy ;) klobiece zdjęcia ruleezz:) |
|
||||
|
||||
![]()
No, oni tak lubia nachalne kontrasty i wszystko by chcieli ostrzyc, jak noze. Masz racje, zachowajmy troche kobiecych niuansow. Nie ta kobieta najladniejsza, co najmocniej pomalowana i od razu rzucajaca sie w oczy. O boze, jak tu leje, wysc sie nie da. Pozdrawiam.
|
|
||||
|
||||
![]()
dokładnie ;) troche subtelności i delikatności nigdy nie zaszkodzi... ale obawiams ię że moje kolejne foto wogóle nie bedzie mieć nic z kobiety...
chyba że coś w stylu eryni :D no ale mniejsza o to jutro się zobaczy ;) btw. u nas też leje :( taka pora... a zapowiadało sie tak pieknie rano... pozdrawiam gorąco i słonecznie :D |
|
||||
|
||||
![]()
Ale gadacie baby...
Kolorki mo¿na wysycaæ do granicy przyzwoito¶ci... która u ka¿dego jest inna ;). Wiêc nie da siê wszystkim dogodziæ. Podobnie jak moja wersja widoku spod ¦nie¿ki - obecnie mam wg mnie znacznie ciekawsz±. A co do tego ostatniego zdjêcia - chmurki nie tak kolorowe, nie bardzo mi siê podobae. Fajna zabawa kolorkami, ale wg mnie nie bardzo siê nadaje do pokazywania na TE :). Pozdrawiam obie |
![]() |
Thread Tools | |
|
|