Sunrise Fishing v3
turkamerikali
(3291) *
izler 2006-02-19 16:42
selam tolga...benim ogrendigim bisi var tabi her gun ogreniyorum; seriler onemli...foto cekerken bir konu uzerinde bir seri calismasi yapmak lazim...sen de basraili seriler uretiyorsun eline saglik
|
||||
|
||||
![]()
Iltifatlarin icin Tesekkurler Fatih:)
Turkiye Serimi begenmene cok sevindim. Donme dolabi sildim.Cunku her fotograf ekledigimde 3 ile 6 saatlik bir sure veriyorum ekledigim zamana gore o sure icinde 2 den az critique almissa siliyorum cunku basarisiz oliuyor yada zamanlama kotu sonra tekrar deniyorum.arada 8 saatlik bir zaman farki var ve ben ya turkiyede aksam yada gece oldugunda ekliyorum oyle oluncada fazla kisi gormuyor haliyle:) Dunku ekledigim resimde oldugu gibi . Dun pazar herkes evde pc basindadirdeyip en guzel resimlerimden birini ekledim ama 8 puani gecmedi. Sen sidmi diyeceksinki puanin ne onemi var?Vra cunku ben resimlerimin reklamini yapiyorum burdan bir nevi Turkiye portfoliosu ve burdan siparis alip satiyorum:)su ana kadar 4 resim sattim(indiana resimlerimden)kapadokya resimlerinden 5 i turkiye ile ilgili bir sitede yayinlandi.Dunde ADANA dan yayin yapan bir internet haber sitesi Mersin resimlerimin kullanimi icin izin istedi ayrica Tarsusta cektigim Dondurmaci icin bir Food magazinden siparis var:)Yogun geciyor boyle.ben hergun 5 siteye resim ekliyorum:) Birazdan bugunku resmi ekliyecegim ama yazacagim bilgi hakkinda dusunmem lazim once cunku search engine den oyle buluyorlar:) Selamlar, Tolga |
![]() |
Thread Tools | |
|
|