Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools

Great carper 2005-09-02 2:54

gefeliciteerd John,
500 foto's is niet niets. Het getuigd van een hobby waarin veel liefde zit. Het getuigt in de liefde voor het maken, het bewerken en het denken erover. Hoe zal ik hem nemen, wat weet ik. Hoe komt het op de foto over. Hoe vindt men de foto.

ik weet er alles van John. ik zelf probeer alles tot in de puntjes uit te voeren. ik heb een foto archief van bijna 10.000 foto's, goede en slechte. Het is zelfs zo, dat ik niet eens meer weet wat ik zal inzenden. Ik heb hier op TE even een stop ingelast, om me even wat meer te concentreren op mijn macro shot's op TN. Genoeg over mijzelf. Prachtige mijlpaal John. Ik heb je zien groeien van het begin af aan. Op een gegeven moment kan je echter niet meer groeien en blijft eigenlijk over, dit vindt men mooi en dit niet. Het aantal kritieken wat je zelf geeft is bepalend geworden voor het vast aantal punten iedere beurt opnieuw. De uitschieters hiervan gaan de 100 punten grens over. Zo werkt het op de site.
Over het groeien, John. De details, de compositie, het licht, de kleuren, het kanaal. Het past allemaal goed bij U. ik dank U voor Uw loftrompet over mij john, maar ik zie het zeker ook zo dat ik een vriend in U zie.een vriend die ik door mijn kritiek heb proberen te helpen. Bedankt John.
gr. jaap

  #1  
Old 09-02-2005, 02:57 PM
jhm's Avatar
jhm jhm is offline
TE Expert
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 4,011
Default To carper: rust op TE

Dag Jaap,
Ik ben zeer verheugd met uw commentaar, inderdaad vrienden helpen elkaar, maar van mijn kant is het zeker niet gekomen, de hulp altans, allen maar vragen. Ik ben een klein beetje verwonderd u hier niet meer of weinig te zien, ik volg uiteraard TN zeker, want daar staan uw mooiste foto's op, ik denk niet dat ik daar nog terug naartoe ga.
Jaap, ik wil u hier bedanken en tot wederhoren.
Goed weekend,
John.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:09 AM.Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH