Leonie 2007-09-11 0:28
Hello! Pas mal celle-ci!! Ils sont impressionants! T'as des billets pour France-Irlande aussi??? ;o) Ca serait mon reve...
CHeers, Lιonie
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σου Βάγγο,
Δεν συμφωνώ με το "πολυφωτογραφισμένο" και να σου πω γιατί. Σαν θέμα είναι ναι, αλλά σαν τοποθεσία δεν βρήκα άλλη παρόμοια στο web. Το να φωτογραφίσεις ένα ηλιοβασίλεμα στην Οία ναι είναι όντως πολυφωτογραφιμένο. Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση το θέμα αλλάζει! :) |
|
||||
|
||||
![]()
Ω ναι αλλάζει, βέβαια ακόμη και αν την τραβούσες μετά από δύο λεπτά, αλλά σαν γενικότερο θέμα ηλιοβασιλέματος είναι όπως λες και συ , ακόμη και εγώ που ανέβασα κάποιες με ηλιοβασιλέματα στα βουνά, τις θεωρώ σαν θέμα ηλιοβασίλεμα πολυφωτογραφισμένο.
Μα και βέβαια μπορούν να είναι υπέροχες και πανέμορφες, όπως και μοναχικά δένδρα σε λιβάδια. Χαιρετώ |
|
||||
|
||||
![]()
Κοίτα, εγώ το αντιμετωπίζω ως ξεχωριστή οντότητα κάθε φορά. Άλλο το ηλιοβασίλεμα στον Κάβο, άλλο στην Οία κι άλλο στα περήφανα βουνά της Ελλάδας! :) Νομίζω ότι αν το δεις έτσι, θα απελευθερωθείς από τέτοια κλισέ. Τι λες;
|
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι είναι και συμφωνώ, νομίζω ότι αυτό ήθελα να δώσω και με το σχόλιό μου στην φωτογραφία σου ίσως δεν μου βγήκε η έκφραση όπως θα ήθελα, θα το κοιτάξω αμέσως.
Άντε καλημέρα. |
![]() |
Thread Tools | |
|
|