SampraS 2007-02-27 17:38
Hi!
Nice capture :)
Sepia works here preety good I must say
Cheers
Adam
|
||||
|
||||
![]()
Hej Adam
Rewelacyjny workshop, chyba sie pokuszę o re-posta na jego podstawie z zaznaczeniem oczywiscie czyj workshop byl inspiracja ;) patrzac jak dopracowales to zdjecie. Gratuluje swietnego pomyslu. pozdrowienia z Bułgarskiej :) Wojtek |
|
||||
|
||||
![]()
Ciesze sie ze Ci sie podoba WS :D
mozna by to jeszcze podrasowac, ale nie chcialo mi sie za dlugo bawic hehehe Pozdrawiam Adam możesz dac "usefill'a" ;) |
|
||||
|
||||
![]()
Hej
Za chwilke dam usefula - wylecialo mi wczesniej :) A co do pobawienia sie to moze znalazl bys chwile i jeszcze napisal co mozna by podkrecic w tym zdjeciu. Moglbym sie czegos jeszcze nauczyc ;) pozdrowienia, Wojtek |
|
||||
|
||||
![]()
Czesc :)
poza tym co zrobilem w WS, moznaby chyba jeszcze sprobowac zwiekszyc kontrast na piramidkach (szczegolnie krawedz poprawej stronie) Moze cos z niebem.... jakies filtry czy cos :] Ja czesto nie mam wizji koncowej, i zmieniam fotke ak by mi sie podobala :D Biore i bawie sie ;) czasem cos wyjdzie, czasem nie (fajny efekt uzyskalem i to calkiem przypadkiem <a href= http://www.trekearth.com/workshops/2113/photo63184.htm>tutaj</a> Jak bede mial chwilke, to moze jeszcze 'powalcze' z ta fotką ;) pozdro Adam |
![]() |
Thread Tools | |
|
|