Photographer's Note

CATAL:
El Palau Imperial de Hofburg s el castell ms gran de la ciutat de Viena. Va ser la residncia de la major part de la noblesa de la histria Austraca, especialment de la dinastia dels Habsburg (durant ms de 600 anys), i dels emperadors d'ustria i d'ustria-Hongria. s, actualment, (desprs del segle XX) la residncia del president de la Repblica austraca. El Hofburg, s conegut, aix mateix, com residncia d'hivern, ats que el lloc d'estiueig preferit per la famlia imperial s el Palau de Schnbrunn. s un dels llocs turstics ms visitats d'ustria. El palau alberga el museu de Sissi i els salons imperials. El palau conta amb 2.600 estades, repartides en 18 ales. Est situat en la part antiga de la ciutat, en el primer districte, en els marges del Danubi. Els sobirans que han ocupat aquest palau, seu del poder durant sis segles, han volgut, en la seva majoria, deixar la seva petjada i, del gtic al historicisme, de moda en el segle XIX, tots els estils estan representats en la dotzena d'edificis que ho componen. En aquests edificis es troben: els antics salons imperials, museus, una esglsia, la Biblioteca nacional austraca, l'Escola de equitaci espanyola i els despatxos del president de la Repblica.

ESPAOL:
El Palacio Imperial de Hofburg es el castillo ms grande de la ciudad de Viena. Fue la residencia de la mayor parte de la nobleza de la historia Austriaca, especialmente de la dinasta de los Habsburgo (durante ms de 600 aos), y de los emperadores de Austria y de Austria-Hungra. Es, actualmente, (despus del siglo XX) la residencia del presidente de la Repblica austriaca.
El Hofburg, es conocido, asimismo, como residencia de invierno, dado que el lugar de veraneo preferido por la familia imperial es el Palacio de Schnbrunn.
Es uno de los lugares tursticos ms visitados de Austria. El palacio alberga el museo de Sissi y los salones imperiales. El palacio cuenta con 2.600 estancias, repartidas en 18 alas. Est situado en la parte antigua de la ciudad, en el primer distrito, en los mrgenes del Danubio.
Los soberanos que han ocupado este palacio, sede del poder durante seis siglos, han querido, en su mayora, dejar su huella y, del gtico al historicismo, de moda en el siglo XIX, todos los estilos estn representados en la docena de edificios que lo componen. En estos edificios se encuentran: los antiguos salones imperiales, museos, una iglesia, la Biblioteca nacional austriaca, la Escuela de equitacin espaola y los despachos del presidente de la Repblica.

ENGLISH:
The Imperial Hofburg Palace is the largest castle in the town of Vienna. It was the residence of most of the Austrian nobility of history, especially of the Hapsburg dynasty (for over 600 years), and the emperors of Austria and Austria-Hungary. It is now (after the twentieth century) the residence of the president of the Austrian Republic.
The Hofburg, known also as a winter residence, as the favorite summer spot for the imperial family is the Schnbrunn Palace.
It is one of the most visited tourist sites in Austria. The palace houses the museum Sissi and the imperial halls. The palace has 2,600 rooms spread over 18 wings. Situated in the old part of town, in the first district, in the margins of the Danube.
The sovereign who have occupied this palace, the seat of power for six centuries, have wanted, for the most part, leave their mark, and the historicism of Gothic, fashionable in the nineteenth century, all styles are represented in the dozen buildings it is composed. In these buildings are: the former imperial halls, museums, a church, the Austrian National Library, the Spanish Riding School and the offices of the president of the Republic.

Photo Information
Viewed: 5075
Points: 18
Discussions
  • None
Additional Photos by Sonia Marti (maduixeta) Gold Star Critiquer/Silver Workshop Editor/Gold Note Writer [C: 192 W: 24 N: 343] (1795)
View More Pictures
explore TREKEARTH