Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes

Great jhm 2006-06-24 13:05

Hallo Henk,
Heeft u ze iets beloofd om zo te lachen om dan een foto te nemen, ik heb uw nota aandachtig gelezen, en daaruit begrepen dit deze mensen ook niet zo een gelukkig leven leiden. De kleuren zijn zeer goed samen met samenstelling die zeer goed is.
Groeten,
John.

  #1  
Old 06-24-2006, 09:19 PM
oochappan oochappan is offline
TE Expert
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2,385
Default To jhm: bedankt

ik steek mijn nek uit voor een ander reporting-concept dat misschien wat minder artistiek euforisch is maar je weet dat ik me steeds op de moment inspireer met een gepastte creatieve benadering, minder met een dwingende expliciete techniek in mijn achterhoofd.
De creativiteit van de moment met een spontane aanpak naar het onderwerp toe vindt ik nog de meest leuke kant van fotografie.
Nee, niets beloofd, maar de camera maakte hen hilarish, of was het mijn baard ? :)), ik heb wel action geroepen om het gezelschap wat dynamischer te krijgen. Wel een beetje vervelend hoe al de andere pasanten me met hun ogen doorpriemden.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:04 PM.Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH