To tars: dankjewel! - The TrekEarth Forums

Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes

Great tars 2005-11-18 9:41

Een heel speciale foto, Sara, met een intressante beschrijving erbij.Een jaartje terug was ik dagelijks in Leuven (op bezoek in Gasthuisberg),was regelmatig op het marktplein, maar heb het beeldje nooit gezien, had misschien te veel aandacht aan de gezellige terrassen aldaar.Goed werk, hoewel ik behalve GELUK niets van de formules versta.
Groet
Tars

  #1  
Old 11-22-2005, 02:18 PM
stella stella is offline
TE Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 11
Default To tars: dankjewel!

Hallo Tars ! dankjewel voor je berichtje nav mijn foto van Fonske. De formules in het boek ken ik zelf ook niet, en ben eigenlijk wel benieuwd of ze όberhaupt bestaan...dat zou het nog leuker maken ! Ik ben net 's naar je foto's gaan kijken en maakte de bedenking dat Belgie toch echt mooie plekjes heeft ! Ik ben zelf een fan van lichtreflecties en dat vind ik echt fijn aan jouw foto's, vooral dan die waar je weerspiegelingen hebt in water, maar ook de schaduwen van de bomen in Rijkevelde. Groeten, Sara
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:20 AM.Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH