Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-02-2012, 04:48 PM
dawekato dawekato is offline
TE Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 455
Default "useful" photographer's note

Hi again,
I've had this technical problem several times intermittently. When I click the "useful" button on a photographer's note that I'm critiquing it doesn't register. It continues to show "neutral". Is the glitch in my computer or the TE's web site?
Thanks for your help.
Eva Kato:mad eek:
Reply With Quote
  #2  
Old 06-02-2012, 05:15 PM
fanni fanni is offline
TE Expert
 
Join Date: May 2008
Posts: 6,502
Default

Hi Eva,
I had the same problem from time to time. I must note, though, that it depended on what browser I used.
If the rating didn't register at once I had to reload the page to make sure it worked.
Did you try reloading the page after rating?
Reply With Quote
  #3  
Old 06-02-2012, 06:38 PM
dawekato dawekato is offline
TE Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 455
Default I'll try that

Thanks again for your info. I'll try reloading the page. I use Windows Internet Explorer. Maybe I should use Firefox.
Reply With Quote
  #4  
Old 06-02-2012, 08:27 PM
fanni fanni is offline
TE Expert
 
Join Date: May 2008
Posts: 6,502
Default

Quote:
Originally Posted by dawekato View Post
Thanks again for your info. I'll try reloading the page. I use Windows Internet Explorer. Maybe I should use Firefox.
I use Windows... browsers: Opera and FireFox. I never use Internet Explorer - it's a big "hole" in the OS
I must say that it's in FireFox that I had /have to reload the page after rating to make sure the rating was done ok.
no problems with Opera so far, though.
Reply With Quote
  #5  
Old 06-03-2012, 06:56 AM
siolaw siolaw is offline
TE Expert
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 1,477
Default useful

Quote:
Originally Posted by dawekato View Post
Hi again,
I've had this technical problem several times intermittently. When I click the "useful" button on a photographer's note that I'm critiquing it doesn't register. It continues to show "neutral". Is the glitch in my computer or the TE's web site?
Thanks for your help.
Eva Kato:mad eek:

Hi,
A note has to be of a minimum length of something like four lines in order to enable the "useful note" option... if note is too short marking it useful has no effect...
Regards
Reply With Quote
  #6  
Old 06-03-2012, 02:56 PM
fanni fanni is offline
TE Expert
 
Join Date: May 2008
Posts: 6,502
Default

Quote:
Originally Posted by siolaw View Post
A note has to be of a minimum length of something like four lines in order to enable the "useful note" option.
That's true!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:28 AM.



Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH