Anyone having problems uploading? - The TrekEarth Forums

Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-18-2004, 04:14 AM
Gbutler Gbutler is offline
TE Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 54
Default Anyone having problems uploading?

I am currently in HK and for the last 2 days I have been trying (in vain) to upload some photos...but it never succeeds. Is anyone else having a similiar problem? Wasn't sure if there was an issue with the server, etc. but figured I would inquire anyway.

-G

Heading back to Bangkok tomorrow in the AM for a couple of days...and can't wait to get my 35mm film developed :)
Reply With Quote
  #2  
Old 10-18-2004, 02:31 PM
kajenn's Avatar
kajenn kajenn is offline
TE Senior Member
 
Join Date: Nov 2003
Location: Lund, Sweden
Posts: 699
Default Re: Anyone having problems uploading?

I don't know about problems uploading, but I can assure you that the TE server has been unreasonably slow lately - especially in the time window five minutes prior till five minutes past the full hour.
Reply With Quote
  #3  
Old 10-18-2004, 09:58 PM
cranerider cranerider is offline
TE Newbie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 19
Default Re: Anyone having problems uploading?

hello? help please? i'm new to TE and hve no idea how this works...
itried uploading a pic this morning and it kept saying that there were illegal characters in the photo name and that only JEPG pics can be uploaded... but my pic WAS a JPEG... i'm confused...
does the fact that my pics are on a cd change anything?
please help.... thanks!!!!
Reply With Quote
  #4  
Old 10-18-2004, 11:11 PM
green green is offline
TE Expert
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 1,348
Default Re: Anyone having problems uploading?

Check the name of you file. If it says that there's illegal characters in the photo name, it means that you may have use characters as "blank", &, % or $ which are illegal characters. I suggest you change the filename to a simplier name.
Reply With Quote
  #5  
Old 10-19-2004, 06:44 PM
Gbutler Gbutler is offline
TE Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 54
Default Re: Anyone having problems uploading?

The photo size can only be the following:

800x600 and no larger than 200K...not sure if that also contributed to your problem.

-G
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:08 AM.



Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH