Conncection to TE but not TL or TN - The TrekEarth Forums

Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-04-2015, 05:34 AM
Athila Athila is offline
TE Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 3
Default Conncection to TE but not TL or TN

Can someone had this problem?

I connect easily to TrekEarth without any problem, but when I try with TrekNature and TrekLens. I cannot connect.

Is it something with the Anti-virus or with the FireWall. I use both from Windows or Microsoft. Is it spam or cookies?

Thanks

Alain
Reply With Quote
  #2  
Old 01-04-2015, 07:52 AM
Porteplume's Avatar
Porteplume Porteplume is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2003
Location: Tholen - Holland
Posts: 6,742
Default

Bonjour Alain,

One thing we know is that only members from Canada have mentioned this problem. One thought it was a "personal matter" but every member's profile has been checked and there is NO "ban" or "block".

I really hope someone here will help to solve that problem...

Amicalement - Viviane
Reply With Quote
  #3  
Old 01-05-2015, 03:07 AM
Athila Athila is offline
TE Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 3
Default

Merci Vivianne pour votre rponse.

J'esprais une rponse technique du genre: Le problme vient du Pare-Feu ou le problme vient de certains anti-virus. Si jamais quelqu'un trouvait la cause ou une solution j'aimerais le savoir et mme tre avis par email.

Amicalement,

Un membre qui aimerais bien rejoindre nouveau sa communaut d'amateur et d'amoureux de la photographie.

Alain (Athila)
Reply With Quote
  #4  
Old 02-21-2015, 03:06 AM
pierrefonds pierrefonds is offline
TE Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Location: Pierrefonds, Quebec, Canada
Posts: 988
Default

Bonsoir Alain,

J'ai le mme problme d'accs TN et TL depuis le mois d'octobre 2014. J'ai communiqu avec Paul O'Brien qui s'occupe des problmes techniques pour les trois sites TE, TL et TN. Il semblerait qu'il n'a pas trouv de solution mon problme d'accs.

J'ai mme utiliser un autre ordinateur dans un bureau o je fais du bnvolat, il a fonctionn pour deux semaine ensuite TN m'a bloqu l'accs au site.
Reply With Quote
  #5  
Old 03-04-2015, 07:34 PM
jacquest jacquest is offline
TE Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Quebec
Posts: 333
Default Acc refus

Depuis octobre dernier, je n'ai pas accs TL. J'utilises Bell Sympatico et Firefox mais aussi essay avec Chrome et Explorer. Avec XP et Windows8.

Cependant:

Si je dconnecte mon modem du courant et le reconnecte, j'ai accs TL, mais lorsque je ferme mon fureteur, l'accs est impossible de nouveau.

En dcembre, j'ai achet un nouvel ordinateur sous Windows8. J'ai eu accs une fois et aprs fermeture du fureteur, l'accs impossible.

Il semblerait que TL n'aime pas les serveurs du Canada.

Jacques
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 10:36 AM.



Copyright 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH