Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 10-16-2010, 01:11 PM
jacquest jacquest is offline
TE Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2008
Location: Quebec
Posts: 333
Default Trek pages vanish

Since 3 days, when I load Trek pages (mostly the Gallery - Photos), after a few seconds the page vanishes from the screen to be replaced by another Trek page that says:
The requested page was not found at TrekEarth.
Browse over 1010000 photos from around the world...
Africa: Egypt, Morocco, South Africa, More...
Asia: China, Japan, Thailand, More...
Central America: Cuba, Guatemala, Panama, More...
Europe: France, Greece, United Kingdom, More...
Middle East: Iran, Israel, Turkey, More...
Oceania: Australia, Fiji, New Zealand, More...
North America: Canada, Mexico, United States, More...
South America: Brazil, Peru, Venezuela, More...

Jacques
Reply With Quote
  #2  
Old 10-16-2010, 03:53 PM
Roly Roly is offline
TE Junior Member
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 259
Default Same problem here

I presume this is among the problems mentioned by the admin under the thread "What the Tech Team are working on currently" in the "Announcements" forum. I have seen no improvement so far.
Roland
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:54 AM.



Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH