'Member' feature aciting-up? - The TrekEarth Forums

Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12-31-2003, 03:33 AM
Opus Opus is offline
TE Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 45
Default 'Member' feature aciting-up?

Normally members are listed in the order they post images in and when you click it goes to chronological order I think. But now I can't get it to go back to the last posted order.
Am I wrong or is there a fault?

thx bart/opus
Reply With Quote
  #2  
Old 12-31-2003, 01:52 PM
zto zto is offline
TE Junior Member
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 151
Default Re: 'Member' feature aciting-up?

Hi Bart,

Not sure if i know what you mean. Are you talking about the gallery? There the order is by posted photo - date and time stamp. In the personal gallery it goes by the same order but if you are in the members area you can click on the links to use the sorting that you want to have. Or mabye i am totally of track and totaly missunderstood your problem :). If you are in the gallery and have problems to see new photos you can set IE (if that is your browser)to always get a "fresh" version of the page. Go to Tools/Internet options. On the General tab, press the button Option (I think, next to remove files, have a swedish version :))and tick always look for new version of page - or something like that.
In the critique area they are sorted by when a critique was entered.

Don't know if this helps, i dont seem to have the same problem though.

Happy new year and regards

Zandra
Reply With Quote
  #3  
Old 12-31-2003, 06:06 PM
Opus Opus is offline
TE Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 45
Default Not exactly....

It's when I click on 'Members' at the top of the page. It used to display images in order of the most recently uploaded. But after I clicked the 'Member Since' feature one time, it never went back to that origianl order. Now it just flips back and forth from oldest to newest member order.

And if I click 'Member' just above the list of names it comes back with "Invalidquery3".

Very odd?
Reply With Quote
  #4  
Old 12-31-2003, 06:36 PM
mdchachi mdchachi is offline
TE Senior Member
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 826
Default Re: Not exactly....

I get that error too. I'm sure Adam will take care of it when he gets a chance. For now, let's let him enjoy the new year. :-)
Reply With Quote
  #5  
Old 12-31-2003, 10:48 PM
adam adam is offline
TE Expert
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 2,658
Default Re: Not exactly....

"And if I click 'Member' just above the list of names it comes back with "Invalidquery3"."

OK, this problem has been fixed, thanks for letting me know!
Reply With Quote
  #6  
Old 01-01-2004, 06:17 AM
Opus Opus is offline
TE Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 45
Default It's all better now....

Thanks Adam for the quick repair work!
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 05:35 AM.



Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH