Problems posting photos and critiques today? - Page 14 - The TrekEarth Forums

Forums


Go Back   The TrekEarth Forums >

Notices

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #131  
Old 11-09-2011, 01:26 AM
maloutim maloutim is offline
TE Expert
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 2,309
Default Problem on photos not solved on all galleries

As we were asked to give the tech team, precise data : On my gallery, the problem of not adding points on older photos, started on 2011-10-26 at 4h41, with the last critique by danos on this picture :http://beta.trekearth.com/gallery/photo927074.htm. OR http://fr.trekearth.com/gallery/photo927074.htm And this continues, as I haven't posted new photos since.
On silvio1953 's gallery, I see the points started being added on his new photos on 2011-11-03 at 11h03 here : http://beta.trekearth.com/viewphotos.php?l=3&p=1327665 OR http://fr.trekearth.com/gallery/Euro...oto1327665.htm
I hope this will help.
Although, I don't suppose they 'll be able to go round all the galleries fixing problems. I hope the tech team will be able to fix it generally on everybody's galleries.
  #132  
Old 11-09-2011, 01:43 AM
maloutim maloutim is offline
TE Expert
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 2,309
Default Solved at last

Oops ! Just after I had posted my previous forum message, as if by miracle, the problem of points was solved on all my photos and I see also on Silvio1953's gallery.
I won't check all galleries :-) but I hope the problem is solved generally , after 14 days as far as my gallery is concerned.
Thanks Paul. It must have been a difficult task.
Marie-Louise.
  #133  
Old 11-09-2011, 01:21 PM
mkamionka's Avatar
mkamionka mkamionka is offline
TE Expert
 
Join Date: Jan 2008
Location: Middlesbrough, UK
Posts: 1,307
Cool problem NOT solved

I don't think the problem was entirely solved.
Yes in the morning all points under all photos were at certain point updated.
Also points under current photo are now freshly updated but I see points under second last photo are not updated again...
These are the new points which were given to older photos after the general update of points.
Seems not everything work as it did.
I guess we need some more time for people to discover it, moderators to tell it to the administrators and after couple of weeks they will look into it

Example photo:
http://www.trekearth.com/gallery/Sou...oto1327856.htm
counter is 60, should be 62
2 points added at 2011-11-09 1:18 were not added yet (it is now more or less 2011-11-09 5:20),
although 2 points for a newer photo:
http://www.trekearth.com/gallery/Eur...oto1328665.htm
issued at the later time: 2011-11-09 4:50
were already added.

Last edited by mkamionka; 11-09-2011 at 01:25 PM.
  #134  
Old 11-09-2011, 03:08 PM
mkamionka's Avatar
mkamionka mkamionka is offline
TE Expert
 
Join Date: Jan 2008
Location: Middlesbrough, UK
Posts: 1,307
Default

the newest photo is not updating anymore:
http://www.trekearth.com/gallery/Eur...oto1328665.htm
is 8, should be 10
  #135  
Old 11-09-2011, 03:16 PM
jacquest jacquest is offline
TE Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Location: Quebec
Posts: 333
Default

Quote:
Originally Posted by mkamionka View Post
the newest photo is not updating anymore:
http://www.trekearth.com/gallery/Eur...oto1328665.htm
is 8, should be 10
You are right about that. Same thing for my latest pic.

jacques
  #136  
Old 11-09-2011, 05:08 PM
BennyV BennyV is offline
TE Expert
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 1,585
Post failed to copy (notice)

failed to copy /var/www/html/te-vbdev/trekearth/images/photos/80559/misc/uid_80559.xml...

I can upload a picture (just did), but this notice popped up on the page just after finishing the upload. Maybe this notice means something to the techies at work on all those problems here?

Meanwhile, some points seem to be added up, some points not, no idea whether the personal total adds up either.

I hope these problems get solved soon now. It's been a while!

Benny
  #137  
Old 11-09-2011, 05:35 PM
mkamionka's Avatar
mkamionka mkamionka is offline
TE Expert
 
Join Date: Jan 2008
Location: Middlesbrough, UK
Posts: 1,307
Default

last photo updated with a huge delay
second last photo NOT updated again
  #138  
Old 11-09-2011, 06:28 PM
IBobi IBobi is offline
Administrator
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 382
Default

We're still working on this. Which is why we have not stated that the problem is fixed ;P
Closed Thread


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 09:24 PM.



Copyright © 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands. All rights reserved. Use of this site indicates your consent to the Terms of Use.
explore TREKEARTH